Mercury buitenboordmotor

Wilt u een Mercury buitenboordmotor kopen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Hebor. Nederlands grootste speciaalzaak voor rubberboten en opblaasboten en buitenboordmotoren. Gaat u voor betrouwbaarheid en performance? Dan gaat u voor een Mercury buitenboordmotor. Ontdek het geheim van Mercury onder de stijlvolle zwarte kap.

Mercury buitenboordmotor: schoon, betrouwbaar én zuinig

Wanneer u overweegt om een buitenboordmotor te kopen, doet u er goed aan te kiezen voor Mercury. De buitenboordmotoren van Mercury zijn schoon, betrouwbaar én zuinig. Andere kenmerken zijn de hoge topsnelheden en de snelle acceleraties. Bij Hebor heeft u de keuze uit Mercury buitenboordmotoren van 2,5 pk tot 400 pk. Zo is er voor ieder wat wils, voor diverse doeleinden en voor zowel professioneel gebruik al voor de pleziervaart. Welk model u ook kiest, de Mercury motoren doen hun werk in elke situatie optimaal.

Van een compacte draagbare ééncilinder tot een imposante Verado 400R

Hebor biedt onder meer de nieuwste Mercury motoren in viertakt variant aan, waaronder de meeste modellen met een elektronische brandstofinjectie. U kiest dan bewust voor stille, schone en zuinige krachtbronnen. Met de lichte en geavanceerde Optimax tweetaktmotoren kiest u voor sterke en betrouwbare krachtbronnen onder alle omstandigheden. Van een compacte draagbare ééncilinder tot een imposante Verado 400R, Hebor biedt het allemaal!

Zorgeloos het water op

Wilt u een gebruikte Mercury buitenboordmotor kopen? Of schaft u graag een nieuwe aan? Bij ons is het beide mogelijk! Koopt u bij ons een gebruikte buitenboordmotor, dan gaat u alsnog voor kwaliteit. De motoren worden voor verkoop grondig nagekeken op mankementen en voorzien van een grote onderhoudsbeurt. Met een Mercury buitenboordmotor weet u zeker dat u dit jaar zorgeloos het water op kunt.

Kom langs voor vrijblijvend advies en meer informatie

Heeft u een Mercury buitenboordmotor die gerepareerd moet worden of toe is aan een onderhoudsbeurt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Heeft u interesse in een nieuwe of occasion Mercury buitenboordmotor? Komt u dan gerust eens langs in onze showroom voor vrijblijvend advies en informatie voordat u overgaat op het kopen van een Mercury buitenboordmotor. Voor vragen neemt u telefonisch contact op via 010 - 4420010.

 • Gecertificeerde monteurs
 • Officieel Zodiac Servicecenter
 • Variërende voorraad

Andere bezoekers bekeken:

 • Mercury buitenboordmotor
 • Tweedehands buitenboordmotor
 • Rubberboot kopen
 • Kijk op onze webshop

  Op onze webshop staan honderden artikelen voor uw rubberboot en buitenboordmotor.

  Meeste onderdelen voor rubberboten

  Hebor watersport is de speciaalzaak voor rubberboten van klein tot groot.

  Onderhoud

  Hebor watersport heeft veel ervaring met het onderhouden en repareren van buitenboordmotoren

  Reparatie

  Ook voor het laten repareren van uw boot bent u bij Hebor Watersport aan het goede adres.

  Ervaring uit de praktijk

  Omdat de heborshop een onderdeel is van Hebor Watersport hebben we veel kennis van de praktijk.

  Vragen over onze diensten?

  Velden met * zijn verplicht