Avon

Hebor biedt een ruim assortiment aan Avon rubberboten. Voor een optimaal gevoel van vrijheid, avontuur en sportiviteit kiest u bij Hebor voor de Avon rubberboten. Wij leveren niet alleen zowel nieuwe als occasions modellen, maar kunnen ook voor u reparaties of onderhoudswerkzaamheden aan de boot uitvoeren. Daarnaast zijn in onze webshop een tal van accessoires verkrijgbaar voor de Avon rubberboten.De Avon rubberboten zijn bij ons verkrijgbaar in diverse maten, soorten en modellen en geheel aan uw eigen wensen aan te passen.

Het belangrijkste verschil tussen de Avon rubberboten en een standaard rubberboot is dat de Avon rubberboten een uitzonderlijk drijfvermogen hebben waardoor een groot laadvermogen ontstaat. Een Avon rubberboot is stabiel, licht, snel gebruiksklaar en biedt een tal van toepassingsmogelijkheden. Daarnaast kunt u de Avon rubberboten door het compacte formaat probleemloos vervoeren en opbergen.

U heeft om met een Avon te varen enkel een kleine buitenboordmotor nodig. Hebor biedt diverse type buitenboordmotoren van onder meer de merken Mercury, Mariner en Yamaha. Met de Avon rubberboten kunt u betere prestaties halen en toch voordelig uit zijn. In de showroom van Hebor vindt u diverse Avon boten.