Mercury

Mercury motoren zijn de toonaangevende leiders van de buitenboordmotoren. Bij Hebor kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan Mercury motoren om uw rubberboot vlot over het water te laten bewegen. Bij Hebor heeft u de keuze uit Mercury buitenboordmotoren van 2,5 PK tot 450 PK. Zo leveren wij voor ieder wat wils en voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om ontspanning of om professioneel gebruik. De Mercury motoren doen hun werk in elke situatie optimaal.

Bij Hebor bieden wij onder meer de laatste Mercury motoren in viertakt variant waaronder een aantal modellen met elektronische brandstofinjectie. Hiervoor kiest u bewust voor stille, schone en zuinige krachtbronnen. Met de lichte en geavanceerde tweetaktmotoren van de Mercury motoren kiest u voor betrouwbare krachtbronnen onder alle omstandigheden. Van een compacte draagbare ééncilinder tot een imposante 450R van de Racing afdeling, Hebor biedt het u allemaal.

Bij Hebor kunt u zowel terecht voor nieuwe Mercury motoren als occasions. Tevens kunnen wij hier onderhoud of reparatiewerkzaamheden op uitvoeren. In onze webshop vindt u diverse producten voor uw Mercury motoren waaronder benzine tanken, dodemanskoorten, motor bokken, trim flappen en sloten.

Komt u gerust een langs in onze grootste speciaalzaak van Nederland voor vrijblijvend advies en informatie over onze modelvarianten van de Mercury motoren.