Yamaha

Kom nu naar Hebor voor een uitgebreide collectie aan Yamaha buitenboordmotoren. Yamaha buitenboordmotoren voor uw rubberboten of opblaasbare boten zijn duurzaam, betrouwbaar maar vooral ook uitdagend. Met de Yamaha buitenboordmotoren bent u verzekerd van geweldige prestaties op het water en de uitmuntende techniek van de zilvergrijze Yamaha buitenboordmotoren. Daarbij kenmerken de Yamaha buitenboordmotoren zich door een laag brandstofverbruik en geavanceerde technologieën. De Yamaha buitenboordmotoren zijn de populairste motoren en de nummer 1 van de wereld. Maak nu kennis met de wereld van Yamaha en kom naar Hebor.

Bij Hebor kunt u terecht voor nieuwe Yamaha buitenboordmotoren als occasions. Tevens kunnen wij hier onderhoud of reparatiewerkzaamheden op uitvoeren. In onze webshop vindt u diverse accessoires voor uw buitenboordmotor waaronder benzine tanken, dodemanskoorten, motor bokken, trim flappen en sloten. De Yamaha buitenboordmotoren zijn bij Hebor verkrijgbaar in verschillende modelvarianten voor ieder wat wils. Van het gemak van een kleine motor tot aan een ongeëvenaard vermogen en tijd om te ontspannen.

Komt u gerust een langs in onze grootste speciaalzaak van Nederland voor vrijblijvend advies en informatie over onze buitenboordmotoren. U kunt ons vooraf ook telefonisch bereiken via tel. tel. 010- 4420010 of vul het emailformulier in op de website.