Reparatie & onderhoud

 

Heeft een lekke rubberboot? Is uw boot toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Bent u op zoek naar een bedrijf voor het laten uitvoeren van een vakkundige rubberboot reparatie? Hebor is een officieel Zodiac Servicecenter en reparatiepartner van BRIG en Grand. Daarbij is Hebor de grootste speciaalzaak van Nederland op het gebied van rubber- en opblaasbare boten. Wij voeren onder meer rubberboot reparatie uit volgens de modernste technieken. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd door Zodiac, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit en vakkundige monteurs. Ook voor het laten repareren van enkel uw rubberboot of buitenboordmotor kunt u bij ons terecht.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Motor onderhoud en reparatie


Luchtlekkage
reparatie

Off-shore service

Onderhoud op locatie

Uw rubberboot laten repareren bij een erkend Zodiac Servicecenter

Hebor Watersport is een erkend Zodiac Servicecenter. Dit betekent dat onze medewerkers een opleiding hebben gevolgd bij Zodiac International om vakkundig onderhoud en reparaties te verrichten aan de boten van Zodiac, maar natuurlijk ook alle andere merken. Hierdoor kunt u van ons de kwaliteit verwachten zoals u dat gewend bent van Zodiac Marine. Een Zodiac Servicecenter houdt ook in dat wij garantiewerkzaamheden doen voor het merk Zodiac. Dus als u wilt terugvallen op de garantie van uw Zodiac boot, dan bent u bij ons aan het goede adres. U vindt onze vermelding op Zodiac Marine waar wij geregistreerd staan als dealer (D) en Zodiac Service Stations (SAV-B, SAV-J).

Specialist in het repareren van opblaasboten en rubberboten

Wij maken niet alleen gebruik van de kennis en kunde van onze Zodiac-training bij het professioneel uitvoeren van de reparatie aan uw Zodiac boot. Wij zijn specialist in het repareren van allerlei opblaasbare- en rubberboten, dus ook ribs, en maken daarbij gebruik van de modernste technieken. De jarenlange ervaring in dit vakgebied in combinatie met regelmatige bijscholing van werknemers, garandeert dat wij de expertise in huis hebben om opblaasboten op een professionele en duurzame manier te repareren.

Expert in het inschatten van mogelijkheid tot reparatie

Wanneer andere bedrijven uw opblaasboot technisch hebben afgekeurd, hoeft dit nog niet het einde van uw boot te betekenen. Met onze ruime ervaring in reparaties kunnen wij een scherpe inschatting maken of er toch nog mogelijkheden tot reparatie zijn. Echter, wanneer de boot financieel afgekeurd wordt, melden wij u dit uiteraard eerlijk. Wanneer uw boot gerepareerd moet worden, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Vervolgens gaan wij samen met u na wat de mogelijkheden tot reparatie zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor deskundig advies

Bij het laten repareren van uw rubberboot word dit in sommige gevallen gedekt door de verzekering.

Wij voeren daarom ook regelmatig reparaties uit voor verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Bij Hebor kunt u online een passende verzekering afsluiten. Zo weet u zeker dat uw boot goed verzekerd is. In onze webshop vindt u een divers assortiment aan accessoires en artikelen voor de reiniging en het herstel van uw rubberboot. Denk hierbij aan rubberbotenverf, lijm, reparatiesets, ventielen, pompen, beveiliging, en nog meer handige producten. Wilt u uw rubberboot laten repareren door Hebor of ontvangt u graag advies van een van onze medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 – 4420010.

Voorbeeldreparaties:

Reparatie reddingsboot Pride Of York

Reparatie reddingsboot Pride Of York

Het Materiaal van deze professionele RIB was door de zon zo erg aangetast dat de toplaag op sommige plekken volledig verdwenen was en het canvas er doorheen kwam. Hierdoor was de tube aan een kant opengeklapt met een scheur van 1.5 meter als gevolg. Zie hier een foto...

Lees meer

Contactgegevens

Adres en telefoonnummer:
Kompasstraat 42
Capelle a/d IJssel
2901 AM
tel.010-4420010
fax.010-4583988
Openingstijden:

  • Maandag 09:00-17:00
  • Dinsdag 09:00-17:00
  • Woensdag 09:00-17:00
  • Donderdag 09:00-17:00
  • Vrijdag 09:00-17:00
  • Zaterdag 09:00-15:30