Hebor watersport
is Nederlands grootste speciaalzaak voor rubberboten en opblaasboten voor de pleziervaart en beroepsvaart. Al 30 jaar specialist op rubberboten, ribs en buitenboordmotoren. U vindt er een showroom met meer dan 30 rubberboten, zowel nieuw als occasion. Tevens zijn onderhoudsproducten en accessoires bij ons te verkrijgen waarvan een groot deel online is te bestellen via onze webshop.


Hebor watersport
is gespecialiseerd in alle reparaties aan rubberboten en opblaasboten. De reparaties worden vakkundig uitgevoerd met behulp van de modernste technieken.

Hebor watersport
verkoopt diverse merken buitenboordmotoren, zowel nieuwen als gebruikten. Ook hier kunnen wij onderhoud en reparatie vakkundig voor u uitvoeren.

Zoveel mogelijkheden
Wat wil ik op het water … reddingsdiensten / rustig varen / waterskien / duiksport / wendbaar / op zee varen ? Wat wil ik betreffende de berging … permanent op trailer / opvouwen en in schuur opslaan / opbergen bij groter schip ? Wat wil ik betreffende het vervoer … op trailer vervoeren / in de auto mee naar het buitenland ? Wat wil ik met motor … zuinig / snel / krachtig / stil ? Zoveel mogelijkheden en combinaties waar wij veel ervaring mee hebben. Komt u  eens langs voor een advies.

Hebor watersport
daar slaagt u altijd voor uw rubberboot, opblaasboot en bent u verzekerd van een behouden vaart. Wij hebben vele oplossingen voorhanden voor de beroepsvaart en pleziervaart.
Wij zijn dealer van: Valiant boten, Zodiac boten, Bombard boten, Brig boten, Grand boten, Mariner motoren, Yamaha motoren en diverse watersport artikelen van Jobe.

Een bezoek aan onze showroom is dus zeker de moeite waard !

Kijk op onze webshop

Op onze webshop staan honderden artikelen voor uw rubberboot en buitenboordmotor.

Meeste onderdelen voor rubberboten

Hebor watersport is de speciaalzaak voor rubberboten van klein tot groot.

Onderhoud

Hebor watersport heeft veel ervaring met het onderhouden en repareren van buitenboordmotoren

Reparatie

Ook voor het laten repareren van uw boot bent u bij Hebor Watersport aan het goede adres.

Ervaring uit de praktijk

Omdat de heborshop een onderdeel is van Hebor Watersport hebben we veel kennis van de praktijk.

Contact

Hebor Watersport