YAM 310STi-V

Waarom ga je niet het water op met een YAM STi, waar je met meer comfort plezier op het water ervaart? Dit is vooral te danken aan de dubbelwandige opblaasbare bodem, die extra stijf en zeer comfortabel aan de voeten is. Toch zijn de STi-modellen, zoals elk YAM-model, supereenvoudig om op te blazen, te dragen, te gebruiken en op te bergen.

Een geweldige manier om plezier te hebben op het water

Topprestaties zijn verzekerd, zelfs met de kleinste Yamaha-buitenboordmotor, en de bediening is opmerkelijk, met uitstekende controle en stabiliteit door de speciale opblaasbare kiel en het ontwerp van de V-romp (alleen voor de 310STi-V).

Sterke D-ringen en reddingslijnen zijn voorzien, evenals een veilige, geïntegreerde tankhouder. De spiegel met pvc-coating is versterkt met een speciaal ondersteuningsgedeelte voor een Yamaha-buitenboordmotor. Het enige wat je hoeft te doen is genieten.

Verkrijgbaar met een 4, 5, 6, 8 of 9.9 pk Yamaha buitenboordmotor.

https://www.heborshop.nl/yamaha-sport-tender-310sti-v-yamaha-4-99-pk-4-takt.html