YAM 240T

Om met zo min mogelijk gedoe het water op te gaan, is er geen betere keuze dan de YAM 200T of de YAM 240T.

Deze kleine plezierboten staan altijd ter beschikking

Deze stoere kleine plezierboten zijn ideaal voor kleine transporttaken of gewoon om te dollen op het water. Met de standaard luchtpomp kan je hem in enkele minuten opblazen of inpakken, terwijl de lichtgewicht lattenbodem eenvoudig oprolt; en je YAM is eenvoudig op te bergen in een bootkluisje, kofferbak of zelfs een kast in huis.

Gebruik de sterke aluminium roeispanen, met hun handige opbergklemmen en roeidolbeugels; of plaats een Yamaha buitenboordmotor of Electric Drive. Hoe dan ook, je zal blij zijn met een van deze stijlvolle kleine plezierboten.

Verkrijgbaar met een 4 pk Yamaha buitenboordmotor.

https://www.heborshop.nl/yamaha-tender-240t-yamaha-4-pk-4-takt.html